0600 301 300 (1,67€/puhelu + pvm/mpm) info@multicare.fi

0600 301 300 (1,67€/samtal + lsa)

info@multicare.fi

    

Multicare Oy är specialiserade på att reparera mobil enheter såsom telefoner, surflattor och bärbara datorer. Våra servicepunkter finns i Jakobstad, Vasa, Jyväskylä och Villmanstrand.

Vi reparerar skador som inte täcks av tillverkarens garanti för fäljande märken:
– Samsung smarttelefoner och tabletter.
– Apple iPhone, iPad och Macbook, (Även utbytesenheter fås från oss).
– Nokia och Microsoft telefoner.
– LG, HTC, Huawei, OnePlus och Sony.

Telefoner och andra mobila enheter kan ni skicka till oss per post, Matkahuolto eller lämna in direkt till nån av våra serviceställen.

Vi utför service och reparerar mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Vi har 3 månaders garanti på alla delar och jobb som vi utför. Ifall ni inte är nöjda med servicen, reparerar vi er enhet pånytt utan extrakostnad förstås. Våra reservdelar kommer direkt från respektive tillverkare. Multicaregarantin täcker alla reparationer.

Service på kundens villkor!

v

Feedback

“Jag är positivt överraskad över alla råd jag fått gällande min telefon. Såhär bra service har jag inte tidigare fått när min telefon inte fungerat”

 

v

Feedback

“Telefonen fungerade inte som den skulle efter reparationen men ni fixade den fint på garanti. Rekommenderar verkligen er!”

 

v

Feedback

“Kommer att använda er framöver också ifall jag får problem med min telefon. Trevlig påsk och vår”

 

v

Feedback

“Jag blev förvånad att jag fick en bytesenhet av till samma pris som från vilket Applebutik som helst, och till samma pris. Tack från huvudstadsregionen”