0600 301 300 (1,67€/puhelu + pvm/mpm) info@multicare.fi

GOGREEN Takuuehdot

 

GoGreen-laitteilla on vuoden rajoitettu takuu alkaen ostopäivästä. Jollei toisin säädetä, tämä takuu kattaa tuotteen toimitetut alkuperäiset laitteistokomponentit.

Multicare Oy myöntää GoGreen laitteilleen alkuperäistä valmistajan laitetakuuta vastaavan takuun. Takuuaikana Multicare Oy harkintansa mukaan korjaa tai vaihtaa tuotteet, joissa ilmenee alkuperäisten takuuehtojen mukainen materiaali- tai valmistusvika alkuperäisen takuun voimassaoloaikana. Alkuperäiseen laitetakuuseen saattaa sisältyä ehtoja ja rajoituksia mm. kuluvien osien, kosmeettisten haittojen, ulkoisten altisteiden (neste, kuumuus, tärinä…) tai ohjeiden vastaisen käytön taikka tuotteen muokkaamisen suhteen. Samat ehdot ja rajoitukset pätevät Multicare Oy:n myöntämään Multicare takuuseen.

Tehdäksesi reklamaation, toimita alkuperäinen ostotosite (lasku), malli- ja sarjanumero tuotteesta ja valokuva todistamaan tuotteen vikoja Multicaren asiakaspalvelulle.

Kaikki takuunalaiset korjaus ja korvauspalvelut, mukaanlukien lähetys ja käsittely on ilmaista (1) vuoden aikana. Multicare voi käyttää uudelleen rakennettuja, kunnostettuja tai uusia osia ja komponentteja korjatessaan tuotetta. Vaihtoehtoisesti voimme korvata viallisen tuotteen kokonaan uudelleen rakennetulla, kunnostetulla tai uudella GoGreen tuotteella.

Rajoitettu takuu ei kata:

  • Viat tai vahingot johtuen onnettomuuksista, laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai epänormaalista käytöstä; poikkeavista olosuhteista tai virheellisestä varastoinnista; altistumisesta nesteelle, kosteudelle, hiekalle tai lialle; epätavalliselle fyysiselle, sähköiselle tai sähkömekaaniselle stressille.
  • Naarmut, kolhut ja kosmeettiset vauriot.
  • Viat tai vahingot, jotka johtuvat liiallisesta voimasta tai metallisesta objektista kosketusnäytössä.
  • Laitteita joissa on sarjanumero tai IMEI-numero on poistettu, turmeltu, vahingoitettu, muutettu tai tehty lukukelvottomaksi.
  • Tavallista kulumista.
  • Viat tai vahingot, jotka aiheutuvat tuotteen käytöstä tai niistä johtuen lisävarusteiden, tuotteiden tai avustavien/oheislaitteiden kanssa mitkä eivät ole EUn hyväksymiä.
  • Kaikki fyysisten ominaisuuksien viat tai vahingot jotka johtuvat virheellisestä testauksesta, tai käyttö-, huolto-, asennus- tai säätötyöstä, mikä ei ole Multicaren hyväksymää.
  • Viat tai vahingot, jotka johtuvat ulkoisista syistä kuten törmäys toiseen objektiin, tulipalo, tulva, lika, myrsky, salama, maanjäristys, altistuminen sääolosuhteille, varkaus, palanut sulake tai vääränlainen sähkölähteen käyttö.
  • Viat tai vahingot, jotka aiheutuvat signaalin vastaanotosta tai siirrosta, tai viruksista tai muista ohjelmisto-ongelmista.

 

Multicare Oy

janek underskrift

 

 

Janek Ahlvik Toimitusjohtaja, osakas