0600 301 300 (1,67€/puhelu + pvm/mpm) info@multicare.fi

Julkaisimme uuden sarjan puhelimia nimeltään GoGreen. GoGreen nimi perustuu siihen että kaikki myymämme laitteet on kunnostettuja puhelimia.

Julkaisimme jo viime vuoden elokuussa iPhone 6 sarjan malleja, ja palaute on ollut huima. Tämä sarja on pikku hiljaa tippumassa pois koska iOS 11 vaatii jo aika paljon laitteesta. Tämän takia olemme panostaneet iPhone 6S sarjaan ja kevään aikana tulee myös iPhone 7 malleja valikoimaan.

  • Laitteissa on aina 12 kuukauden takuu.
  • Laitteissa on AINA uusi akku, näyttö ja runko.

Kunnostetut laitteet ovat olleet Euroopassa erittäin suosittuja. Syy tähän on paitsi hintaa, myös se että asiakas tukee kestävän tulevaisuuden. Tämä näkyy myös muissa tuotteissa jo Suomessa. Haluamme myös olla mukana tässä kehityksessä.

Multicare on korjannut yli 20000 laitetta maanlaajuisesti viimeiset 4 vuotta. Uskomme ammattitaitoon  ja siihen että kaikki on korjattavissa. Olemme itse toimineet puhelimien jälleenmyyjinä, ja tiedämme että puhelimien hinnoissa ei ole mitään järkeä. GoGreen laitteet saa jopa 50% halvempi kuin uusi vastaava laite, ja yhtä kattavalla takuulla.

Saatavat mallit tällä hetkellä

IPHONE 6S 64GB SILVER

IPHONE 6S 64GB ROSEGOLD

IPHONE 6S 64GB SPACEGREY

IPHONE 6S 64GB GOLD

IPHONE 7 128GB SILVER

IPHONE 7 128GB ROSEGOLD

IPHONE 7 128GB JETBLACK

IPHONE 7 128GB GOLD

Haluatteko jälleenmyyjäksi?

Työskentelettekö kaupallisella alalla ja haluatte kasvattaa tuotevalikoimaanne?

Multicare haluaa tarjota kilpailukykyisiä ja laadukkaita tuotteita jälleenmyyjille ja antaa erinomaisen mahdollisuuden myynnin kasvattamiseen. Laadukkaat GoGreen tuotteet voivat olla pian koristamassa myymälänne hyllyjä.

Ota yhteyttä sähöpostitse info@multicare.fi tai soittamalla numeroon 0600 301 300 niin jutellaan lisää!